Hvordan finne din stil

De fleste av oss har lyst til å finne vår helt egen stil, men hvordan gjør man egentlig dette? I denne artikkelen får du mer informasjon om hvordan du kan finne din helt egen stil!

Hvor begynner jeg?

Du eier nok en del klær allerede, så det du burde begynne med er å finne ut hvilke klær det er du faktisk bruker. Når du har gjort det, har du basisen for din stil. Vi anbefaler deg at du legger ut plagg for salg (du kan også arrangere byttefest eller gi dem bort) som du ikke lenger bruker. Dette gjør at du frigjør en del plass i både budsjettet og i skapet for å lage din stil.

Deretter kan du begynne å ta en titt på utvalget i klesbutikker, som for eksempel NA-KD. Her finner du klær som passer med plaggene du allerede har. Kanskje du kan prøve å bygge deg en kapselgarderobe for hver enkelt sesong?

Hva er min stil?

Dette er det store spørsmålet. Kanskje du har en fast stil som du har hatt hele året, eller kanskje er du en som varierer litt. Det vi anbefaler deg å gjøre, er å ta ulike tester for å finne din stil. Dette vil gi deg en innsikt i hva du faktisk liker og hva som kler deg.

Noe som også kan være spennende å gjøre er å spørre folk rundt deg hva de tenker at din stil er. Kanskje du får noen svar du ikke egentlig har tenkt på? Det er også ofte sånn du får greie på hva andre synes du kler. Dette kan være ganske gøy å prøve å finne ut av. Det blir nesten som en oppdagelsesreise inn i deg selv!

Invester!

Ikke vær redd for å investere i nye plagg. Det er bedre å ha gode plagg enn mange plagg. Kvalitet over kvantitet, er det ikke det man sier? Hvis du finner et plagg du elsker og som du kommer til å bruke mye, kan det også være utrolig nyttig å kjøpe flere av det samme plagget. Dette gjelder for eksempel plagg som undertøy eller basisplagg som bukser/skjørt osv. Det gjør livet ditt så utrolig mye enklere.

Vi håper at du har funnet noen tips som du kan bruke for å finne ut hva din stil er. Etter du har funnet den, er det bare å si ifra til oss hva den er!

mts_blogging