Ha full kontroll på strømbruken i atelieret ditt

Mange kunstnere føler på et sterkt behov for å ha et eget sted hvor de kan være kreative, i fred og ro fra omverdenen. Dersom du har leid deg et atelier utenfor hjemmet, kan det lønne seg å satse på en smart strømløsning.

Få full kontroll med en app på telefonen!

Bytter du strømleverandør til Tibber kan du styre strømbruken etter eget ønske, selv når du ikke er tilstede. Dette kan komme godt med gjennom vinteren og når temperaturene svinger. Slik kan du spare strøm, ved å skru ned temperaturen når gradene går opp. Det å bruke en app med full oversikt over forbruket ditt, vil gi deg en helt ny innsikt og hjelpe deg til å bruke mindre strøm. Som nevnt i innledningen er det svært lurt å satse på smarte løsninger som lar seg koble til appen. Tibber støtter moderne teknologi og kan kobles opp mot lading av elbil, smartoppvarming og mye mer.

Grønnere og billigere strøm

Siden Tibber er et heldigitalt selskap, har de færre utgifter enn tradisjonelle strømleverandører. Derfor tar de heller ingen fortjeneste på strømmen. Du får billig strøm fra fornybare ressurser, og muligheten til å følge strømforbruket ditt med mobilen din. Faktisk kan du spare hele 20 %, noe som kommer godt med dersom du vil sette opp en utstilling eller kjøpe nye materialer og utstyr. Penger spart er penger tjent! Du kan passe på at utstyret du bruker til kunsten din holder seg i temperaturen som lønner seg. Dette vil du også spare penger på, ved å slippe at kunst av tre sprekker opp på grunn av temperaturforandringer, eller at malingen din fryser. En annen ting du kan glede deg over, er å komme frem til et studio med behagelig temperatur. Skru temperaturen opp med mobilen noen timer før du drar, så er alt klart!

mts_blogging