Tegn!

Noe de aller fleste av oss slutter med etterhvert som vi blir eldre er å tegne, men hvorfor det? Det er jo vanskelig å svare på, men vi oppfordrer deg til å begynne med det igjen.

Mange blir irritert på seg selv når de begynner å tegne, fordi de tenker at de burde være bedre. Det er jo forståelig, men samtidig er det jo ganske usannsynlig at du er flink til å tegne hvis du ikke har øvd deg på flere år. Slik er det jo med alle ting!

Det finnes så mange grunner til at du bør prøve deg på tegning. Det er faktisk bevist at du kan huske bedre av å tegne. Er ikke det utrolig kult?

Hva kan jeg bruke tegningene til?

Visste du at du kan tegne din egen tapet? Det visste faktisk ikke vi. Du finner også et stort utvalg av ferdigtegnede tapeter på for eksempel https://www.familietapeter.no/ sine hjemmesider. Her kan du også hente inspirasjon til hvordan du skal tegne dine egne.

Du kan også ramme dem inn og putte dem på veggene i huset ditt.

Du kan jo også for eksempel prøve deg på å tegne andre mennesker og gi det til dem i gaver. Det å være kreativ er absolutt noe som gir deg mer enn bare glede, det gir deg selvtillitt.

Det er jo ikke slik at du trenger å bruke alle tegningene til noe heller. Du kan jo bare ha dem for deg selv og kose deg med fremdriften du lager, fordi det er jo faktisk sånn at du kan se fremgangen din når du tegner. Du blir bedre og det er gøy å ha en bok der du dokumentere denne framgangen!

mts_blogging