Kunsthåndverk og design uten å blakke seg

De fleste av oss har nok ønsker om å ha et vakkert hjem fylt med flott kunst, håndverk og gjenstander som man virkelig kan bli glad i. Med kunst og design kan hjemmet få en ekstra dimensjon som gjør at alle som bor der trives ekstra godt, og det er utvilsomt verdifullt. Alle vet også at det er stor forskjell på virkelig flott design og nips og plast fra IKEA og Nille, men samtidig er det ikke til å stikke under en stol at prisnivået også er helt annerledes.

Selv om man ikke har en stinn konto akkurat nå er det imidlertid ikke slik at kunst og design som gir den lille ekstra piffen er utenfor rekkevidde. Nå er det nemlig mulig å få lån på dagen for de fleste, slik at man kan sikre både estetikken og økonomien. Man må selvfølgelig alltid huske på at økonomien som helhet skal gå rundt over tid, men å låne penger betyr at man kan spre utgiftene over en lengre periode og slipper å vente på at pengene plutselig skal hope seg opp. Dersom det er det som skal til for å få hjemmet sitt slik man alltid har ønsket seg, vil det i de aller fleste tilfeller være verdt det.

Kunsthåndverk i hjemmet

Kunsthåndverk kan tilføre noe helt spesielt og autentisk til ethvert hjem. Ved hjelp av utvalgte gjenstander kan du få til nettopp det unike uttrykket og stemningen du ønsker deg, tilpasset din stil og personlighet. At det er ordentlig håndverk gir ete helt annet inntrykk en masseproduserte gjenstander som du ser i annenhver leilighet landet over.

En viktig idé når man skal lage en helhetlig design for hjemmet er likevel at man ikke skal satse alt på et kort. Selv om man har sin egen stil, er det bra om ikke alt er i samme stil og matcher. Det må være noen brytninger mellom de ulike gjenstandene for å virkelig skape spenning gjennom objektene. Å blande stilarter og trender, og til og med ulike tidsperioder, er ikke bare tillatt, men påkrevd for å bli anerkjent som en som virkelig kjenner håndverk og design.

Hvordan finansiere en flottere bolig

De fleste nordmenn tilbringer svært mye tid i hjemmet, og derfor er vi opptatt av å ha det fint og koselig i boligene våre. Dette bidrar til at nordmenn bruker mye penger på interiør. Å få det akkurat som en vil kan koste flesk, men det er ikke alltid sånn at man trenger å se hen til saldoen i banken før man slår til på et flott maleri eller teppe. I dagens økonomi er det nemlig svært enkelt å få lån, også uten sikkerhet, som man kan bruke til å få tak i det man ønsker seg her og nå. Dermed slipper man å bo i en bolig som man ikke trives i og drømme seg inn i fremtiden.

mts_blogging